Λίγα λόγια για εμάς

 bgImg 1

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα abi-beauty.gr

Η εταιρεία μας, με πολυετή πλέον πείρα και πολύτιμη γνώση, φέτος κλείνει 21 χρόνια στον κλάδο των καλλυντικών και των ειδών κομμωτηρίου. Το πρώτο μας ξεκίνημα έγινε το Νοέμβριο του 1999 με την αρχική ίδρυση του κατάστηματος λιανικής, ενώ το 2003 συνεχίσαμε τη δυναμική μας πορεία με την είσοδό μας και στη  χονδρική πώληση. Για περισσότερο από  10 χρόνια είμαστε ανάμεσα στους 3 πρώτους εμπόρους χονδρικής  πώλησης σε πανελλαδικό επίπεδο στα είδη κομμωτηρίου των εταιρειών WELLA, LOREAL και SCHWARZKOPF. Στο ίδιο διάστημα διαθέτουμε επίσης σε χονδρική πώληση και αρώματα επώνυμων οίκων προερχόμενα πάντα από μεγάλες εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Το νέο μας  ηλεκτρονικό κατάστημα όπως και η λιανική και η χονδρική πώληση εδρεύουν σε μεγάλους ιδιόκτητους χώρους, με 150 τετραγωνικά μέτρα κατάστημα λιανικής και 500 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικό χώρο με δίκτυο διανομής για την χονδρική πώληση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μόνο επώνυμα προϊόντα και εξειδικευμένα σε είδη κομμωτηρίου (WELLA, LOREAL, SCHWARZKOPF, FAROUK-CHI κ.τ.λ.) σε επώνυμα αρώματα (BURBERRY, BULGARI, CALVIN KLEIN, BOSS, VERSACE κ.τ.λ.) πάντα στις καλύτερες τιμές και  με άμεση παράδοση.

kartes ethnikis